Search

Wij zijn opvang

Opvang op ’t Sterrenpad.

Naast onderwijs en zorg kunt u op ’t Sterrenpad ook terecht voor opvang. 48 weken per jaar, vijf dagen per week bieden we kwalitatief hoogstaande opvang aan. Dit betekent in de praktijk dat de voor- en naschoolse opvang, het kinderdagcentrum en de peuteropvang in perfecte samenwerking samen zorg dragen voor opvang en ontwikkeling van uw kind. Opvang op ’t Sterrenpad betekent een goede overgang tussen school en opvang en voor de hele jonge kinderen is het een prima voorbereiding op de basisschool.

De kosten voor de opvang zijn 3,25 per half uur. U kunt via de kinderopvangtoeslag een groot deel van deze kosten terugkrijgen van de belasting. U kunt een vast aantal halve uren afnemen voor de schoolweken, waarbij u per half uur kunt aangeven hoeveel opvang u nodig heeft. Daarnaast kunt u ook vakantieopvang afnemen. Deze worden in twaalf termijnen gefactureerd. Dit is voor de belastingaangifte het meest gunstig.

Natuurlijk kunt u ook altijd losse opvang inkopen, meer informatie bij de leidsters of bij Wim Huiting (w.huiting@sterrenpad.nl)

Daarnaast is er het pedagogisch beleid, informatie over de buitenschoolse opvang en peuters en het KDV.