Search

Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen wijsheid

Op `t Sterrenpad is veel aandacht voor de sociaal emotionele ontwikkeling van het kind. Wij vinden het belangrijk dat het kind zich prettig voelt op school en lekker in zijn vel zit. Soms heeft het kind daar hulp bij nodig en kan het kind samen met ouders terecht bij de kindercoach die binnen de school werkzaam is.

Edith Haima is Kindercoach en Kinder- en Jeugdtherapeut, zij coacht kinderen met een individuele hulpvraag en geeft mammoettraining aan bovenbouw leerlingen om zich weerbaar en sterker te maken voor het voortgezet onderwijs.

Edith deelt de visie met `t Sterrenpad en haar uitgangspunt is dan ook dat ieder kind uniek is en zijn       eigen wijsheid heeft. Dat betekent dat de coaching aansluit bij het individuele kind. Veel kennis en vaardigheden zitten al in het kind en tijdens de coaching wordt dit samen door het kind en de kindercoach verder tot ontwikkeling gebracht.

Kindercoaching is een kortdurend en oplossingsgericht traject voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De uitgangspunten van de coaching zijn de kwaliteiten, talenten en mogelijkheden van het kind. Het kind krijgt inzicht in eigen gedrag en leert vaardigheden waarmee het kind zich handiger kan gedragen en zich daardoor meer gezien en gehoord voelt. Het kind krijgt erkenning voor wie hij/zij is en mag zijn.

 

 

        Edith Haima heeft ruim 20 jaar ervaring in het werken met       

        kinderen en heeft al enkele jaren een eigen praktijk.

        Meer informatie is te vinden op:

        www.kindercoachpraktijk-eigenwijs.nl